products

Γυαλί χρώματος P3.91-7.82 1920HzFull που διαφημίζει την οθόνη επίδειξης των διαφανών οδηγήσεων για την προθήκη

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Το Shen η Κίνα
Μάρκα: AVOE LED
Πιστοποίηση: CE RoHS
Αριθμό μοντέλου: AE-p3.91-7.82OTRGB
Ποσότητα παραγγελίας min: 5sqm
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση πτήσης, περίπτωση κοντραπλακέ
Χρόνος παράδοσης: 10 εργάσιμες ημέρες μετά από να λάβει την πληρωμή
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 10K sqm το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα: Διαφανής οδηγημένη επίδειξη Υλικό γραφείου: Acryic + αργίλιο
Αναζωογονήστε το ποσοστό: ≥1920Hz Εγκατάσταση: Ένωση ή συσσώρευση
Μέγεθος ενότητας: 500*125 Εφαρμογή: λεωφόρος αγορών, λεωφόροι αγορών, αίθουσες έκθεσης, κέντρα εμπειρίας, οθόνες ουρανού, αίθριο οικοδόμ
Χρώμα τσιπ σωλήνων: Πλήρες χρώμα, RGB Λειτουργία επίδειξης: Βίντεο, ζωτικότητα, γραφική παράσταση, βίντεο γραφικής παράστασης ζωτικότητας, βίντεο/εικόνα
Διάσταση οθόνης: Προσαρμοσμένο μέγεθος, 1000x500mm Χρήση: Εσωτερικός
Εικονοκύτταρα: 3.917.81mm Φωτεινότητα: άνω των 1000cd/sqm
Εξουσιοδότηση: 3 έτη
Υψηλό φως:

glass wall led display

,

glass window led display


Περιγραφή προϊόντων

Γυαλί χρώματος P3.91-7.82 1920HzFull που διαφημίζει την οθόνη επίδειξης των διαφανών οδηγήσεων για την προθήκη

 

Διαφανής οθόνη: η επίδειξη των διαφανών οδηγήσεων, ακριβώς όπως το όνομά του υπονοεί, είναι μια επίδειξη των οδηγήσεων που έχει την ιδιοκτησία για να αφήσει το ελαφρύ πέρασμα κατευθείαν, ακριβώς όπως τα γυαλιά. Με την υψηλή διαπερατότητα, υπερβολικά ελαφριά χαρακτηριστικά γνωρίσματα, είναι μια καινοτομία της οθόνης λουρίδων, και βελτιώσεις στη διαδικασία παραγωγής SMD, τη συσκευασία και το σύστημα ελέγχου. Με το κοίλο σχέδιο δομών, συστατικά ότι η εμποδίζοντας θέα, η επίδραση προοπτικής μεγιστοποιείται.

Συγχρόνως, έχει επίσης τη μοναδική επίδραση επίδειξης, όταν φαίνεται το ακροατήριο που στέκεται σε μια ιδανική απόσταση, η εικόνα να αναστέλλει στον τοίχο κουρτινών γυαλιού. Η διαφανής οθόνη των οδηγήσεων άφησε την επίδειξη των οδηγήσεων για να επεκτείνει τον τομέα εφαρμογής στην οικοδόμηση του τοίχου γυαλιού και το παράθυρο αγορών, αυτό έχει γίνει μια νέα τάση στη νέα αγορά μέσων.

Μαζί με την υπαίθρια διαφήμιση, η οθόνη των οδηγήσεων είναι πλημμυρισμένη με μια σειρά αρνητικών ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένων των αστικών προβλημάτων εικόνας. Η επίδειξη των οδηγήσεων μπορεί να παίξει τη λειτουργία του φωτισμού πόλεων και τις πληροφορίες που διαδίδονται, αλλά στο χρόνο είναι κλειστή όπως ένα κομμάτι του «σημαδιού πόλεων», απροσάρμοστος το περιβάλλον περιβάλλον, είχε επιπτώσεις πολύ στην εμφάνιση της πόλης, κατέστρεψε το τοπίο πόλεων.

Ως αποτέλεσμα αυτών των προβλημάτων, ο κανονισμός και η έγκριση της υπαίθριας εγκατάστασης μεγάλης οθόνης γίνονται όλο και περισσότερο περίπλοκοι, και η διαχείριση της υπαίθριας διαφήμισης γίνεται όλο και περισσότερο ακριβής.

Η επίδειξη των διαφανών οδηγήσεων όχι μόνο ενσωματώνει όλα τα πλεονεκτήματα της επίδειξης των συμβατικών υπαίθριων υψηλής ευκρίνειας οδηγήσεων, αλλά και αποβάλλει το πρόβλημα της αστικής εικόνας στο μέγιστο. Επειδή εγκαθίσταται στο οπίσθιο τμήμα του τοίχου κουρτινών γυαλιού, ακόμα κι αν δεν λειτουργεί, δεν θα ασκήσει οποιαδήποτε επίδραση στο περιβάλλον περιβάλλον. Συγχρόνως, επειδή είναι εσωτερική διαφήμιση που παίζει στα υπαίθρια ακροατήρια, έτσι μπορεί να αποφύγει την έγκριση της υπαίθριας διαφήμισης.

Επιπλέον, με την ανάπτυξη της οικοδόμησης πόλεων, ο τοίχος κουρτινών γυαλιού έχει γίνει βαθμιαία δημοφιλής, διαφανής οδηγημένη επίδειξη με λεπτό του, καμία δομή χάλυβα, εύκολη εγκατάσταση και η χαμηλή συντήρηση, γίνεται καλύτερος συνεργάτης με τον τοίχο κουρτινών γυαλιού, όχι μόνο δεν έχει καμία αίσθηση της παρείσφρυσης, είναι μοντέρνη και όμορφη, προσθέτοντας την ατμόσφαιρα της σύγχρονων επιστήμης και της τεχνολογίας στο κτήριο πόλεων. Επομένως, η διαφανής οθόνη των οδηγήσεων στην αγορά έχει κερδίσει η καθεμία την υποστήριξη, και τη λαμβανόμενη διαδεδομένη προσοχή

Το διαφανές γυαλί των οδηγήσεων είναι κατάλληλο για την εφαρμογή διαφήμισης επίδειξης των μέσων οδηγήσεων μεγέθους, ελλείψει των άμεσων όρων φωτός του ήλιου μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ημέρα, το μέγεθος ενότητας μπορεί να προσαρμοστεί για τον τοίχο κουρτινών γυαλιού για να επιτύχει άνευ ραφής να συνδέσει. Εφ' όσον υπάρχει ένας τοίχος κουρτινών γυαλιού, αυτό το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί. Όπως οι τράπεζες, οι λεωφόροι αγορών, τα θέατρα, οι εμπορικές οδοί, τα καταστήματα αλυσίδων, τα ξενοδοχεία, τα δημοτικά δημόσια κτίρια, τα ορόσημα, κ.λπ.

 

Αντίθεση με την παραδοσιακή οθόνη: το πλεονέκτημα της οθόνης των διαφανών οδηγήσεων

1. Υψηλή διαφανής επίδραση

με το υψηλό ποσοστό διαφάνειας του 60% - 95%, εξασφαλίζουν τις απαιτήσεις και τη γωνία φωτισμού μεταξύ των πατωμάτων, παράθυρα γυαλιού, δομή φωτισμού προσόψεων. Μικρό διαστημικό επάγγελμα, ελαφρύ. Το πάχος επίδειξης είναι μόνο 10cm, το βάρος σωμάτων οθόνης επίδειξης μόνο 15Kg/㎡.

 

2. Καμία κατασκευή πλαισίων χάλυβα

Καμία κατασκευή πλαισίων χάλυβα, εκτός από πολλά εγκατάσταση και κόστη συντήρησης. Άμεσα σταθερός στον τοίχο κουρτινών γυαλιού.

Μοναδική επίδραση επίδειξης: επειδή το υπόβαθρο επίδειξης είναι διαφανές, η εικόνα διαφημίσεων μπορεί να ανασταλεί στον τοίχο κουρτινών γυαλιού, παρουσιάζει την καλή επίδραση διαφημίσεων και καλλιτεχνική επίδραση.

3. Κατάλληλη συντήρηση

Εσωτερική συντήρηση, γρήγορα και ασφαλής, εκτός από το εργατικό δυναμικό και το υλικό σύστημα ψύξης κλιματισμού resources.no παραδοσιακό, εκτός από περισσότερο από την ενέργεια 35% από την επίδειξη των συνηθισμένων οδηγήσεων.

 

Η επίδειξη των διαφανών οδηγήσεων είναι καμιά αμφιβολία η καλύτερη επιλογή καθώς ο φορέας αγγελιών παραθύρων, χωρίς θυσία αερίζει και φυσικό φως με τη διαφάνεια 48%~90%, δεν θα χάσετε οποιαδήποτε άποψη από την. Η επίδειξη των διαφανών οδηγήσεων είναι εξαιρετικά λεπτή και λεπτή, εύκολη για την εγκατάσταση και τη μεταφορά, το χρόνο και την εργασία αποδοτικούς. Το γρήγορο σύστημα κλειδαριών της επίδειξης των διαφανών οδηγήσεων εξασφάλισε τη γρήγορη και γρήγορη σύνδεση. Τα ενσωματωμένα καλώδια δύναμης και της επίδειξης στοιχείων σώζουν τα μέρη του προβλήματος κατά τον εγκατάσταση των διαφανών οδηγήσεων και κάνουν αυτό φαίνονται καθαρά και κομψά. Η επίδειξη των διαφανών οδηγήσεων μπορεί μόνο να εγκατασταθεί στο εσωτερικό, αλλά και view-able από έξω από το κτήριο, την υψηλή φωτεινότητα και τον υψηλό καθορισμό που κάνουν μια ζαλίζοντας επίδραση των αγγελιών σας στους πομπούς.

Η επίδειξη των διαφανών οδηγήσεων κατέχει τη διαφανή και σύγχρονη αισθητική προϊόντων που μπορεί να ωφεληθεί στην εγκατάσταση πέρα από τα παράθυρα, πρόσοψη γυαλιού και για τη δημιουργική παραγωγή γεγονότος επίσης. Είναι ελαφρύ και ultra-thin, κάνοντας την επέκταση ένα αεράκι. Η υψηλή διαφάνεια εγγυάται τη φυσική άποψη πίσω από την οθόνη παραδίδοντας το σαφές και τραγανό περιεχόμενο view-able και για τα δύο μέρα και νύχτα.

 

Επίδειξη παραθύρων των διαφανών οδηγήσεων

Αφίσα των διαφανών οδηγήσεων για την προθήκη

Τυποποιημένο γραφείο Ενσωματωμένο σχέδιο

Εύκολη & γρήγορη εγκατάσταση

Ευφυές σύστημα ελέγχου Υψηλή διαφάνεια.

 

Αγορά επίδειξης ενοικίου

Τυποποιημένο σχέδιο γραφείων

Γρήγορη κλειδαριά για την εύκολη εγκατάσταση

Εξαιρετικά λεπτός & ελαφρύς.

Εύκολη & γρήγορη εγκατάσταση

 

Γρήγορη κλειδαριά για τη σύνδεση γραφείων,

μόνο 10s για τους ενιαίους ανθρώπους που συγκεντρώνουν

και χωρίς οποιαδήποτε άλλαδήποτε εργαλεία.

 

Πλεονέκτημα οθόνης επίδειξης των διαφανών οδηγήσεων των οδηγήσεων AVOE

 

1. Φως, λεπτός, διαφανής, φωτεινό, αλλαγή Κυριώτερο σημείο πέντε χαρακτηριστικά γνωρίσματα του προϊόντος.

2. Όλη η δομή σχεδιαγράμματος αργιλίου, απλή εμφάνιση, γρήγορη εγκατάσταση. Εξετάστε το φέροντα παράγοντα φορτίων της θέσης εγκαταστάσεων, το βάρος οθόνης είναι 7-15kg/SQM, η κατασκευή τοίχων κουρτινών γυαλιού είναι απλή, ασφαλής και εύκολο να διατηρηθεί.

3. Τα Ultra-thin προϊόντα μπορούν να εγκατασταθούν μέσα σε 5CM του χάσματος γυαλιού, το τοπικό πάχος του προϊόντος είναι λιγότερο από 1cm.

4. Υψηλότερη η μετάδοση 78%, δεν έχει επιπτώσεις στο εσωτερικό φως της ημέρας εντελώς.

5. Η οθόνη έχει μια έξοχη υψηλή φωτεινότητα 3000-7000cd/SQM.

6. Οποιαδήποτε προσαρμογή μεγέθους, με την τέλεια ολοκλήρωση μεγέθους τοίχων και κτηρίου κουρτινών γυαλιού.

7. Μπορεί να αντιμετωπίσει/οπίσθια συντήρηση, μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα σύμφωνα με τα σενάρια εφαρμογής.

8. Η διαφανής οθόνη μπορεί να σώσει περισσότερο από την ενέργεια 70% από την παραδοσιακή οθόνη.

9. Καλός διασκεδασμός θερμότητας, συμβάλλων στη μακροπρόθεσμη συνεχή εργασία, ισχυρή σταθερότητα.

10. Μείωση κόστους, οικονομική. Δομή χάλυβα, μείωση κόστους 70%, εξοικονόμηση κόστους εργασίας 80%, μείωση 75% των δαπανών μεταφορών και διοικητικών μεριμνών, μείωση 80% της συντήρησης και δαπάνες λειτουργίας, αποταμίευση 70% στα κόστη ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Πρότυπο P3.91 P3.91 P7.81 P7.81 P10.4
Πίσσα εικονοκυττάρου 3.91-7.81 3.91-7.82 7.81 7.81-15.625 10.4
Λαμπτήρας Εσωτερικό SMD2020 Υπαίθριο SMD1921 Υπαίθριο SMD2525 Υπαίθριο SMD2525 Υπαίθριο SMD2525
Πυκνότητα εικονοκυττάρου (σημεία) /sqm 32768 32768 16384 8192 9230
Μέγεθος ενότητας 500mm*500 or500mm*1000mm or1000mm*1000mm μπορεί να είναι προσαρμοσμένο μέγεθος διαθέσιμο
Υλικό γραφείου Χάλυβας Acryic + αργιλίου
βάρος 15KG/㎡ 15KG/㎡ 14KG/㎡ 14KG/㎡ 14KG/㎡
Διαφάνεια 65% 65% 70% 75% 80%
Φωτεινότητα ≥1000nit ≥4500nit ≥4500nit ≥4500nit ≥4000nit
Αναζωογονήστε το ποσοστό ≥1920HZ
Τρόπος ανίχνευσης 1/165 1/85 1/25 1/25 1/35
Ανώτατη κατανάλωση ισχύος 400W/㎡ 600W/㎡ 600W/㎡ 550W/㎡ 550W/㎡
Μέση δύναμη 120W/㎡ 180W/㎡ 180W/㎡ 180W/㎡ 180W/㎡
PCB FR-4 τέσσερα στρώματα πινάκων, πάχος 2.0mm
Ολοκληρωμένο κύκλωμα οδηγών MBI5124, ύψος αναζωογονήστε το ποσοστό
Εγκατάσταση Ένωση ή συσσώρευση
Επίπεδο φωτεινότητας Επίπεδο 256

 

Εσωτερική εγκατάσταση, υπαίθρια εξέταση

Εσωτερική εγκατάσταση σωμάτων οθόνης, εύκολη να διατηρήσει ασφαλέστερο η υπαίθρια εξέταση δεν χρειάζεται τον αρχιτεκτονικό λογιστικό έλεγχο ιδρυμάτων σχεδίου, πέρασε εύκολα το λογιστικό έλεγχο.

Γυαλί χρώματος P3.91-7.82 1920HzFull που διαφημίζει την οθόνη επίδειξης των διαφανών οδηγήσεων για την προθήκη 0

 

Ελαφρύς λεπτός, χωρίς δομή χάλυβα

Το υπερβολικά ελαφρύ και λεπτό σώμα οθόνης, 12kg~15kg/case, μπορεί να συνδεθεί άμεσα με την αρχική εγκατάσταση δομών καρίνων τοίχων κουρτινών γυαλιού, χωρίς πρόσθετη εγκατάσταση της δομής χάλυβα, που κερδίζει διάστημα και κόστος εγκαταστάσεων.

 

Γυαλί χρώματος P3.91-7.82 1920HzFull που διαφημίζει την οθόνη επίδειξης των διαφανών οδηγήσεων για την προθήκη 1

 

Διαφανής μην έχετε επιπτώσεις στο φως

 

1. Απλουστευμένο δομικό σχέδιο, με μια διαπερατότητα 72% σε 90%

 

2. Το σώμα οθόνης προσαρμόζεται σύμφωνα με το μέγεθος του γυαλιού, έτσι ώστε η καρίνα σωμάτων οθόνης και η καρίνα γυαλιού είναι ενσωματωμένες

 

3, συσκευασία των θετικών οδηγήσεων, πιό ομοιόμορφο χρώμα, διαφανέστερο.

 

Γυαλί χρώματος P3.91-7.82 1920HzFull που διαφημίζει την οθόνη επίδειξης των διαφανών οδηγήσεων για την προθήκη 2

 

Γυαλί χρώματος P3.91-7.82 1920HzFull που διαφημίζει την οθόνη επίδειξης των διαφανών οδηγήσεων για την προθήκη 3Γυαλί χρώματος P3.91-7.82 1920HzFull που διαφημίζει την οθόνη επίδειξης των διαφανών οδηγήσεων για την προθήκη 4Γυαλί χρώματος P3.91-7.82 1920HzFull που διαφημίζει την οθόνη επίδειξης των διαφανών οδηγήσεων για την προθήκη 5Γυαλί χρώματος P3.91-7.82 1920HzFull που διαφημίζει την οθόνη επίδειξης των διαφανών οδηγήσεων για την προθήκη 6Γυαλί χρώματος P3.91-7.82 1920HzFull που διαφημίζει την οθόνη επίδειξης των διαφανών οδηγήσεων για την προθήκη 7Γυαλί χρώματος P3.91-7.82 1920HzFull που διαφημίζει την οθόνη επίδειξης των διαφανών οδηγήσεων για την προθήκη 8Γυαλί χρώματος P3.91-7.82 1920HzFull που διαφημίζει την οθόνη επίδειξης των διαφανών οδηγήσεων για την προθήκη 9

 

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

1. Καλή ποιότητα
2. Καλή τιμή
3. Καλή υπηρεσία 24hours
4. Προωθήστε την παράδοση
5. Εξοικονόμηση ενέργειας
6. Μικρή διαταγή αποδεκτή.

Τα serrvices μας
1. Υπηρεσία πριν από τις πωλήσεις
Επιτόπιος επιθεωρήστε
Επαγγελματικό σχέδιο
Επιβεβαίωση λύσης
Κατάρτιση πριν από τη λειτουργία
Χρήση λογισμικού
Ασφαλής λειτουργία
Συντήρηση εξοπλισμών
Διόρθωση εγκατάστασης
Καθοδήγηση εγκατάστασης
Επιτόπια διόρθωση
Επιβεβαίωση παράδοσης
2. Μετά από την υπηρεσία πώλησης
Γρήγορη απάντηση
Γρήγορη επίλυση ερώτησης
Επισήμανση υπηρεσιών

3. Έννοια υπηρεσιών:
Επικαιρότητα, considerateness, ακεραιότητα, υπηρεσία ικανοποίησης.
Επιμένουμε πάντα στην έννοια υπηρεσιών μας, και υπερήφανος της εμπιστοσύνης και της φήμης από τους πελάτες μας.

4. Αποστολή υπηρεσιών
Απαντήστε σε οποιαδήποτε ερώτηση Εξετάστε όλη την καταγγελία Προτρέψτε τη εξυπηρέτηση πελατών
Είχαμε αναπτύξει την οργάνωση υπηρεσιών μας με την απάντηση και την ικανοποίηση των διαφορετικών και απαιτητικών αναγκών των πελατών από την αποστολή υπηρεσιών. Είχαμε γίνει οικονομικώς αποδοτική, πολύ καλά καταρτισμένη οργάνωση υπηρεσιών.

5. Στόχος υπηρεσιών:
Αυτό που έχετε τη σκέψη για είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε καλά Πρέπει και θα κάνουμε το καλύτερό μας για να εκπληρώσουμε την υπόσχεσή μας. Αντέχουμε πάντα αυτόν τον στόχο υπηρεσιών στο μυαλό. Δεν μπορούμε να καυχηθούμε το καλύτερο, όμως θα κάνουμε το καλύτερό μας στους ελεύθερους πελάτες από τις ανησυχίες. Όταν παίρνετε τα προβλήματα, είχαμε υποβάλει ήδη τις λύσεις ενώπιον σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Peter

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-135-3429-6317

WhatsApp : +8613534296317