Η υψηλή προστασία ματιών καθορισμού ενιαία είναι σημαντικότερη για την επίδειξη των εσωτερικών οδηγήσεων

January 6, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η υψηλή προστασία ματιών καθορισμού ενιαία είναι σημαντικότερη για την επίδειξη των εσωτερικών οδηγήσεων

Η υψηλή προστασία ματιών καθορισμού ενιαία είναι σημαντικότερη για την επίδειξη των εσωτερικών οδηγήσεων

Λόγω της αυστηρής ελαφριάς ρύπανσης των οθονών επίδειξης των μεγάλων υπαίθριων οδηγήσεων, Guangzhou διένειμε την εντολή περιορισμού των πρώτων «οδηγήσεων» στην Κίνα στην ελαφριά ρύπανση ελέγχου, η οποία απαγορεύει το άνοιγμα των ηλεκτρονικών επιδείξεων των υπαίθριων οδηγήσεων στις 22:30 τη νύχτα στις 7:30 η επόμενη μέρα. Κατόπιν, όταν εισάγει η οθόνη επίδειξης των οδηγήσεων το δωμάτιο, η ελαφριά ρύπανση μειώνεται, αλλά η εστίαση της προσοχής μετατοπίζεται στο επίπεδο «υγείας και άνεσης». Τι είδους η επίδειξη των εσωτερικών οδηγήσεων είναι υγιής και άνετη; Πώς να αξιολογήσουν την υγεία και την άνεση των οδηγήσεων οι επιδείξεις έχουν γίνει μια ανησυχία.

Οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν συχνά τις επιδείξεις των οδηγήσεων θα διαπιστώσουν ότι εάν χρησιμοποιήσουν τις επιδείξεις των οδηγήσεων στις αίθουσες συνδιαλέξεων ξενοδοχείων, τα μάτια τους θα καψουν όταν τους προσέχουν για πολύ καιρό. Στη σκηνή καταγραφής προγράμματος TV, το περιεχόμενο της οθόνης επίδειξης των οδηγήσεων μεταστρέφει πάρα πολύ γρήγορα και η φωτεινότητα αλλάζει πάρα πολύ γρήγορα, το οποίο θα κάνει επίσης το ακροατήριο να αισθανθεί ανήσυχο. Οι επιδείξεις μερικών χαμηλής ποιότητας εσωτερικών οδηγήσεων μπορούν ακόμη και να προκαλέσουν τα ξηρά, υδατώδη μάτια και τη θολωμένη όραση. Γί αυτό η οθόνη επίδειξης των εσωτερικών οδηγήσεων όχι μόνο μας φέρνει μια σαφή ποιότητα εικόνων και μια ζωηρόχρωμη επίδραση επίδειξης, αλλά και φέρνει το έντονο φως που προκαλεί τη ζημιά στα μάτια.

Για την αξιολόγηση του ανήσυχου έντονου φωτός, όλες οι χώρες στον κόσμο έχουν τις μεθόδους τους. Η CGI μεθόδου δεικτών έντονου φωτός (ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ δείκτης έντονου φωτός) που συστήνεται από ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ (η διεθνής Επιτροπή στο φωτισμό) είναι μια καλύτερη μαθηματική μέθοδος έκφρασης αυτή τη στιγμή, η οποία μπορεί να αξιολογήσει το έντονο φως περιεκτικά και αντικειμενικά. Η έκφραση είναι:

ΕΔ -- άμεση κάθετη ένταση φωτισμού (lx) στα μάτια, από την πηγή φωτός έντονου φωτός.

EI - έμμεση κάθετη ένταση φωτισμού (lx) στο μάτι, από το υπόβαθρο.

L - φωτεινότητα της πηγής έντονου φωτός (cd/m2).

ω-- Μέγεθος πηγής έντονου φωτός (SR).

Δείκτης θέσης π-Ghth (παράγοντας θέσης).

Ο δείκτης έντονου φωτός είναι ένας δείκτης για να προβλέψει και να αξιολογήσει το έντονο φως ταλαιπωρίας του εσωτερικού εργασιακού περιβάλλοντος. Σύμφωνα με το μηχανισμό του σχηματισμού έντονου φωτός, το έντονο φως οθόνης επίδειξης των οδηγήσεων μπορεί να διαιρεθεί σε δύο τύπους: άμεσο έντονο φως, το οποίο προκαλείται από την υψηλή φωτεινότητα της οθόνης επίδειξης των οδηγήσεων και την ισχυρή κατευθυντικότητα της πηγής φωτός των οδηγήσεων Το αντανακλαστικό έντονο φως προκαλείται από τον υψηλό συντελεστή αντανάκλασης των υλικών επίδειξης μερικών οδηγήσεων και την ισχυρή αντανάκλαση άλλων πηγών φωτός.

Δολοφόνος 1 οθόνης οράματος: άμεσο έντονο φως

Η οθόνη επίδειξης των εσωτερικών οδηγήσεων χρησιμοποιείται γενικά στις αίθουσες συνδιαλέξεων ξενοδοχείων, τα στάδια, τη ζωντανή TV, τις συναυλίες και άλλες περιπτώσεις. Όταν τα ανθρώπινα ρολόγια ματιών για πολύ καιρό σε μια σύντομη απόσταση, το ανθρώπινο μάτι θα υποκινηθούν από το άμεσο έντονο φως της οθόνης επίδειξης των οδηγήσεων. Η κόρη του ματιού θα συρρικνωθεί, και τα μάτια θα αισθανθούν προφανώς ανήσυχα. Η μακροπρόθεσμη εξέταση θα βλάψει τα μάτια.

Για να αποτρέψει το άμεσο έντονο φως, ο άμεσος τρόπος είναι να μειωθεί η φωτεινότητα της οθόνης επίδειξης των οδηγήσεων. Εντούτοις, μειώνοντας τη φωτεινότητα της οθόνης επίδειξης των οδηγήσεων, χάνει επίσης το πλεονέκτημα πυρήνων της οθόνης επίδειξης των εσωτερικών οδηγήσεων - γκρίζα κλίμακα. Το παιχνίδι μεταξύ των δύο είναι επίσης μια από τις βασικές μεγάλες μονάδες για τη «χαμηλή φωτεινότητα και υψηλό τον γκρίζο» της οθόνης επίδειξης των εσωτερικών μικρών οδηγήσεων πισσών. Η Co. ηλεκτρονικής Lanke Shenzhen, ΕΠΕ έχει σπάσει μέσω αυτού του τεχνικού κατώτατου ορίου δυνάμει της βαθιάς κατανόησής της εφαρμογών επίδειξης των εσωτερικών οδηγήσεων και των τεχνικών πλεονεκτημάτων που συσσωρεύονται σε 16 έτη συσκευασίας των οδηγήσεων.

Οι μηχανικοί Lanke έχουν αναπτύξει ένα συσκευάζοντας προϊόν για την οθόνη επίδειξης των οδηγήσεων που μπορεί πολύ να μειώσει το έντονο φως - Blackcrystal 2121 μέσω των σημαντικών ανακαλύψεων στα υλικά συσκευασίας των οδηγήσεων και το σχέδιο διαδικασίας. Διαφορετικό από των παραδοσιακών εσωτερικών οδηγήσεων πηγής φωτός σημείου, το μαύρο κρύσταλλο 2121 υιοθετεί την ελαφριά τεχνολογία εκπομπής επιφάνειας. Έναντι της πηγής φωτός σημείου του προϊόντα πηγής φωτός σημείου ίδιου τύπου, η πηγή φωτός επιφάνειας έχει τα χαρακτηριστικά του χαμηλού έντονου φωτός λόγω του μεγάλου και ομοιόμορφου φωτός της εκπέμποντας την επιφάνεια, που μειώνει πολύ την υποκίνηση της επιφάνειας πηγής φωτός στο ανθρώπινο μάτι, και περιορίζει πολύ τα προβλήματα έντονου φωτός που υπάρχουν στα των παραδοσιακών οδηγήσεων.

Συγχρόνως, η επιφάνεια που η πηγή φωτός επίσης πλήρως αποβάλλει τα μόρια μοναδικά στην οθόνη επίδειξης των οδηγήσεων (που θα διαμορφώσει την ελαφριά ρύπανση και θα προκαλέσει τη ζημία στον αμφιβληστροειδή του θεατή), αυξάνει την ομαλότητα της εικόνας, καθιστά την εικόνα μαλακή, φιλική και φιλική, και βελτιώνει τη σαφήνεια της εικόνας οθόνης επίδειξης των οδηγήσεων.

Δολοφόνος 2 οθόνης οράματος: απεικονισμένο έντονο φως

Εκτός από το μόνο φωτισμό του, το έντονο φως της οθόνης επίδειξης των οδηγήσεων προκαλείται επίσης από την αντανάκλαση του φωτός από το ισχυρό φως στο περιβάλλον περιβάλλον στην επιφάνεια του υλικού οθόνης επίδειξης των οδηγήσεων. Ειδικά η οθόνη σκηνικού υποβάθρου των οδηγήσεων, το έντονο φως αντανάκλασης είναι ιδιαίτερα σοβαρή. Για την πρόληψη και τον έλεγχο τέτοιου έντονου φωτός, τα αντανακλαστικά υλικά εξετάζονται κυρίως. Το μαύρο πλαίσιο PPA με τη χαμηλή ανακλαστικότητα επιλέγεται για το μαύρο κρύσταλλο 2121. Συγχρόνως, η τεχνολογία επεξεργασίας διάσπασης σε άτομα επιφάνειας χρησιμοποιείται επίσης για να μειώσει την αντανακλαστική ιδιοκτησία της κολλοειδούς επιφάνειας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φωτισμού της οθόνης επίδειξης. Έναντι των άσπρων χαντρών λαμπτήρων και των συνηθισμένων μαύρων χαντρών λαμπτήρων, το μαύρο κρύσταλλο μπορεί να μειώσει το αντανακλαστικό φως από 70%, που μειώνει το αντανακλαστικό έντονο φως που προκαλείται από το περιβαλλοντικό απεικονισμένο φως.

Εστιάζοντας στην ποιότητα των προϊόντων των οδηγήσεων, η ηλεκτρονική Lanke ξέρει περισσότερους για τη Ασφάλεια και Υγεία των προϊόντων των οδηγήσεων. Η οθόνη επίδειξης των εσωτερικών οδηγήσεων με το πρόσωπο που εκπέμπει τις συσκευές είναι το προϊόν προστασίας ματιών στη βιομηχανία επίδειξης των οδηγήσεων. Η ηλεκτρονική Lanke καθιστά το φως εκπεμπόμενο από τις χάντρες λαμπτήρων των οδηγήσεων μαλακές, φυσικές και μη επιβλαβείς στα μάτια μέσω της ελαφριάς τεχνολογίας επεξεργασίας τεχνολογίας εκπομπής επιφάνειας και διάσπασης σε άτομα επιφάνειας, μειώνοντας την παραγωγή του απεικονισμένου έντονου φωτός της οθόνης επίδειξης των οδηγήσεων, πολύ που βελτιώνει το εκθαμβωτικό φαινόμενο της οθόνης επίδειξης των εσωτερικών οδηγήσεων, και που επιτυγχάνει την επίδραση αποτελεσματικά να προστατεύσει τα μάτια από τη ζημιά και πλήρως να αποβάλει την πηγή φωτός σημείου.

Στην εποχή της εσωτερικής μικρής επίδειξης πισσών και της ευφυούς ζωής, η επίδειξη των οδηγήσεων πρέπει όχι μόνο να είναι ζωηρόχρωμη και να έχει μια μακριά ζωή υπηρεσιών, αλλά και να λάβει υπόψη την ασφάλεια και την άνεση των θεατών. Μόνο μια υγιής οθόνη μπορεί να είναι πιό στενή στους καταναλωτές.